Intervema Select dealer Innogreen

 

 

Meststoffen en bodemverbeteraars

Innogreen ontwikkelt en verhandelt organische meststoffen en bodemverbeteraars van hoge kwaliteit voor de professionele groene sector. Het betreft eigen unieke recepturen die probleemoplossend en/of groeistimulerend werken.

Symbiose tussen bodem en plant
De producten zijn gericht op samenwerking tussen de bodem en planten. De producten kenmerken zich door hun organische samenstelling, langdurige werking en toevoegingen op maat zoals micro-organismen, organische stof, zeewier en andere stimulanten. Producten als BioBasis, BioBodem, GrasZo en BioHaag zijn veelgebruikte meststoffen in de professionele groene sector.

Verantwoord duurzaam
De groene sector wordt geassocieerd met duurzaamheid en vergroening. Daar willen wij met onze producten aan bijdragen. Onze meststoffen zijn daarom NL-Greenlabel gecertificeerd! Dit betekent dat deze producten als veilig en duurzaam worden bestempeld en op een verantwoorde manier worden ontwikkeld en getransporteerd. Uiteraard zijn wij hier trots op en draagt ook u als gebruiker bij aan een beter milieu als u onze producten gebruikt.

Select Dealers Innogreen

Onze Select Dealers onderscheiden zich doordat ze een uitgebreid productpakket van Innogreen leveren. Daarnaast hebben ze kennis over de toepassing en werking van de producten waarmee ze u gedegen advies kunnen geven. Naast dat ons gehele productpakket via uw Select Dealer te krijgen is worden zij door ons ondersteund met nieuwsbrieven, kennisdeling en productinformatie.

Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van onze producten en het realiseren van de bijbehorende mooie resultaten! Neem voor vragen gerust contact op met uw Select Dealer of met ons.

Team Innogreen

Innogreen BV

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
× Hoe kan ik je helpen?